fbpx

OVER MIJ

Bewegen zit in mij en anderen in beweging brengen is mijn passie! Van het rondtrippelen en dansen in de living tot competitie zwemmen tot balletschool en nu krachttraining, groepslessen en Crossfit. Bewegen maakt me oprecht gelukkig en het geweldige gevoel dat ik ervaar, wanneer je plezier krijgt in beweging, wil ik graag delen.

Mijn focus ligt dan ook op plezier, want als je het graag doet ga je het langer volhouden en makkelijker je gewenste resultaten behalen.

Daarnaast is het mijn streven om zowel aandacht te besteden aan body & mind omdat deze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

En last but not least worden de voordelen van krachttraining vaak onderschat of zijn onvoldoende gekend en wil ik je hier graag bewuster van maken.​

Zelf ben ik inmiddels acht  jaar actief als groepsles instructeur, 4 jaar als Nationaal Trainer voor Les Mills NL/BE en 3 jaar als Personal Trainer & fitness coach.

Kwalificaties

    • NASM* Personal trainer EREPS Niveau 4
    • LAPT knock-out, PinkBoxing, CrossBoxing
    • LES MILLS  BodyJam, Sh’bam, BodyAttack, BodyBalance, GRIT, BodyPump, BodyCombat, BARRE

*NASM Personal Trainer is de eerste en enige Personal Training Opleiding in België die voldoet aan de Europese kwaliteitsnormen EQF.

Better together


Samen bereik je meer dan alleen.

I.SHAPE kwam mede tot zijn recht dankzij mijn beste vriendin, Leila. Samen creëren we het fun aspect van I.SHAPE, bedenken we nieuwe routines en organiseren we de group-workouts. 

 

OVER LEILA

Naast mijn fulltime job als kleuterjuf, breng ik de resterende tijd vaak actief door. Ik hou van beweging, ware het niet de sleutel tot verandering! Zo ging ik van een ‘zwaar’ verleden (omwille van een ongezondere levensstijl) naar een veel ‘lichter’ happy heden.

 

 Iedereen ervaart ze wel eens, ups & downs, in tijden van motivatie en teleurstelling.  Gaandeweg over de jaren heen door toevoeging van sport, en door de juiste voedingskeuzes kwamen er veranderingen en resultaat. Stuk voor stuk ervaringen die de inzichten tijdens mijn Fitjourney vergrootte.

Hieruit groeide het verlangen (om samen met Isha) anderen te steunen en te motiveren tijdens hun Fitjourney! Ikzelf ben géén personal trainer, maar gezien de kennis die ik gaandeweg opdeed en nog steeds opdoe kan je me gerust een Fitspiratie noemen, a personal motivator!  Want ik geloof: “Dat wat ik kan, jij ook kan!”

Leila is verantwoordelijk voor het creatieve aspect en ontfermt zich over social media. Haar enthousiasme, motivatie en creativiteit werken aanstekelijk!

 

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google