POP-UP workouts

Beleef de ultieme workout! Sporten in het groen met frisse buitenlucht , sporten in groep om het workout plezier te delen EN sporten met motiverende muziek in je oren! We bieden een UNIEK concept aan waarbij jij jouw eigen headphone krijgt aan het begin van elke workout en waarbij muziek je ‘driving force’ is om je workout met plezier te voltooien. Anders dan bij ‘silent disco’ headphones hoor je hier ook de coaching instructies zodat je goed kan volgen en het maximale uit je workout kan halen.

POP-UP STRONG

We bieden verschillende typen workouts aan, dus voor ieder wat wil.

POP-UP STRONG

STRONG combineert cardio, spieruithouding, explosiviteit en een hoge calorie burn. Het bestaat uit functionele bewegingen met fight elements om je fitter en sterker te maken. Het is een les die gedaan kan worden op elk niveau wegens meerdere opties.

 

POP-UP ENERGY

Een high-energy interval training om je uithoudingsvermogen serieus te verbeteren! Geïnspireerd op zowel aerobics als atletische training. Er zijn zowel low impact als high impact opties mogelijk, dus toegankelijk voor iedereen.

 

POP-UP FLOW

De ideale les om even wat meer rust te vinden en bewust te werken aan en met jouw lichaam. Deze les is geïnspireerd op yoga en geleid door muziek.

 

POP-UP MIX

Kan je niet kiezen of wil je gewoon graag een beetje van alles? Kies dan voor de POP-UP MIX workout en dan mag je een combinatie van de drie bovenstaande lessen verwachten.

De lessen zijn te volgen met een I.SHAPE beurtenkaart uit de webshop