Groepslessen

Bekijk hieronder het groepslesaanbod met omschrijving

STRONG by Zumba® (Uniek in Mechelen)


Wat? STRONG by Zumba® is geen ZUMBA zoals jij deze kent. SBZ combineert cardio, spieruithouding, explosiviteit en een hoge calorie burn. Het bestaat uit functionele bewegingen om je fitter en sterker te maken. HIIT (High Intensity Interval training) is een manier van trainen die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen. Dit vanwege de vele voordelen op lichaamssamenstelling en conditie. Vaak wordt dit concept op met een timer uitgevoerd met muziek als achtergrond. Het unieke aan deze workout is dat iedere move gesyncd is met een beat waardoor je High Intensity Interval TEMPO training krijgt.

Waarom?  Omdat High intensity interval training ook leuk kan zijn!

Voor wie? Dankzij de verschillende niveaus is deze les voor iedereen toegankelijk.

 

Les Mills Barre


Wat? De nieuwste LES MILLS workout. Een unieke manier van figuurtraining waarbij je met behulp van ballet geïnspireerde bewegingen vorm aan je lichaam geeft en daarbij tegelijkertijd het plezier van dansen ervaart. Ook coördinatie en evenwicht zijn aspecten die verbeteren door dit type training. In 30 minuten ervaar je een complete workout en de overige 15 minuten spenderen we aan stretching & flexibiliteit

Waarom? Omdat werken aan je figuur ook op een hele andere manier kan.

Voor wie? Toegankelijk voor ieder niveau, ballet ervaring zeker niet vereist.

Circuittraining


Wat? Tijdens circuittraining doorloop je een reeks van oefeningen met als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Ideaal voor mensen die niet zo vaak kunnen sporten, maar toch het volledige lichaam willen trainen.

Waarom? Om kracht en uithouding te vergroten. Ideaal als je wil afvallen en voor zij die zich fit willen voelen.

Voor wie? Circuittraining is een toegankelijke manier van trainen geen instapniveau nodig.

We.Workoutside  (enkel gedurende het zomerrooster)


Wat? Een full body training waarbij we krachtoefeningen afwisselen met cardio training en dat in de mooie natuur van het Vrijbroekpark. Fun gegarandeerd met top teamspirit en spel elementen. Op zoek naar een complete workout tijdens de zomerdagen, dan zit je goed met de We..Workoutside.

Waarom? Omdat buiten sporten instant voor stressvermindering zorgt en de buitenlucht ons ten goede komt.

Voor wie? Toegankelijk voor iedereen die graag beweegt en de conditie & uithouding wenst te verbeteren.