Groepslessen

Wil je graag meer weten over welke lessen we aanbieden en wat ze inhouden? Lees zeker verder.

We.WORKOUTSIDE

Waarom?
Omdat buiten sporten instant voor stressvermindering zorgt en de buitenlucht ons ten goede komt!

Wat?
Een full body training waarbij we krachtoefeningen afwisselen met cardio training en dat in de mooie natuur van het Vrijbroekpark. Fun gegarandeerd met top teamspirit en spel elementen. Op zoek naar een complete workout voor tijdens de zomerdagen, dan zit je goed met de We.WORKOUTSIDE.

Voor wie?
Toegankelijk voor iedereen die graag beweegt en de conditie & uithouding wenst te verbeteren. 

SPECIAL: STRONG by zumba®

Waarom?
Omdat High intensity interval training ook leuk kan zijn!

Wat?
STRONG by Zumba® combineert cardio, spieruithouding, explosiviteit en een hoge calorie burn. Het bestaat uit functionele bewegingen om je fitter en sterker te maken. HIIT (High Intensity Interval training) is een manier van trainen die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen. Dit vanwege de vele voordelen op lichaamssamenstelling en conditie. Vaak wordt dit concept op met een timer uitgevoerd met muziek als achtergrond. Het unieke aan deze workout is dat iedere move gesyncd is met een beat waardoor je High Intensity Interval TEMPO training krijgt.

Voor wie?
Het is een les die gedaan kan worden op elk niveau wegens meerdere opties. 

Dit is een samenwerking met Alpha Active en meer info vind je HIER.

We.SHAPE

Waarom?
Omdat bewegen vooral leuk moet zijn en je in betere ‘shape’ moet brengen.

Wat?
In deze les ervaar je een full body training waarin we gebruik maken van bokstechnieken, high intensity interval training alsook krachtoefeningen op lichaamsgewicht

Voor wie?
Toegankelijk Iedereen die niet bang is om te zweten en vooral plezier wil beleven aan een pittige training. Uiteraard is het altijd mogelijk om als beginner in te stappen gezien er gedurende de les verschillende intensiteit opties worden aangeboden.

 

LES MILLS BARRE

Waarom?
Omdat werken aan je figuur ook op een hele andere manier kan!

Wat?
De nieuwste LES MILLS workout. Een unieke manier van figuurtraining waarbij je met behulp van ballet geïnspireerde bewegingen vorm aan je lichaam geeft en daarbij tegelijkertijd het plezier van dansen ervaart. Ook coördinatie en evenwicht zijn aspecten die verbeteren door dit type training. In 30 minuten ervaar je een complete workout en de overige 15 minuten spenderen we aan stretching & flexibiliteit

Voor wie?
Toegankelijk voor ieder niveau, ballet ervaring zeker niet vereist.