Groepslessen

NIEUW: OUTDOOR SHAPE camp  (CORONA-proof)


Wat? Outdoor Shape camp is een groepsles waarbij we SAMEN maar toch op eigen tempo trainen, zodat de workout voor ieder niveau toegankelijk is. In de warming up besteden we aandacht aan mobiliteit, stabiliteit en het verhogen van de hartslag om vervolgens per working set lower body, upper body, core en cardiotraining aan te pakken. Voor je het in de gaten hebt vliegt de tijd voorbij en heb je een efficiënte full body workout in the pocket. Afsluiten doen we met een deugddoende stretch zodat je energized naar huis kan!

Waarom? Omdat buiten sporten instant voor stressvermindering zorgt, de buitenlucht ons ten goede komt én we zo CORONA-proof kunnen sporten

Voor wie? Toegankelijk voor iedereen in goede gezondheid* die graag beweegt en de conditie & uithouding wenst te verbeteren.

CORONA-proof: ook bij I.SHAPE houden we ons aan de opgelegde            veiligheidsmaatregelen. Door buiten te trainen met maximum 19 leden per sessie garanderen we de social- distancing maatregelen en vertrouwen we erop dat jullie deze ook respecteren. Verder is er handgel voorzien die ten alle tijden gebruikt kan worden.

STRONG NATION® (Uniek in Mechelen)


Wat? STRONG NATION® combineert cardio, spieruithouding, explosiviteit en een hoge calorie burn. Het bestaat uit functionele bewegingen om je fitter en sterker te maken. HIIT (High Intensity Interval training) is een manier van trainen die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen. Dit vanwege de vele voordelen op lichaamssamenstelling en conditie. Vaak wordt dit concept op met een timer uitgevoerd met muziek als achtergrond. Het unieke aan deze workout is dat iedere move gesyncd is met een beat waardoor je High Intensity Interval TEMPO training krijgt.

Waarom?  Omdat High intensity interval training ook leuk kan zijn!

Voor wie? Dankzij de verschillende niveaus is deze les voor iedereen toegankelijk.

Les Mills BARRE


Wat? De nieuwste LES MILLS workout. Een unieke manier van figuurtraining waarbij je met behulp van ballet geïnspireerde bewegingen vorm aan je lichaam geeft en daarbij tegelijkertijd het plezier van dansen ervaart. Ook coördinatie en evenwicht zijn aspecten die verbeteren door dit type training. In 30 minuten ervaar je een complete workout en de overige 15 minuten spenderen we aan stretching & flexibiliteit

Waarom? Omdat werken aan je figuur ook op een hele andere manier kan.

Voor wie? Toegankelijk voor ieder niveau, ballet ervaring zeker niet vereist.

Circuittraining


Wat? Tijdens circuittraining doorloop je een reeks van oefeningen met als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Ideaal voor mensen die niet zo vaak kunnen sporten, maar toch het volledige lichaam willen trainen.

Waarom? Om kracht en uithouding te vergroten. Ideaal als je wil afvallen en voor zij die zich fit willen voelen.

Voor wie? Circuittraining is een toegankelijke manier van trainen geen instapniveau nodig.